Melodifestivalen 2021 deltävling 1

mello
Bilder: svt.se.

Programledare Melodifestivalen 2021:
Deltävling 1 – Lena Philipsson
Deltävling 2 – Anis Don Demina & Oscar Zia
Deltävling 3 – Jason Diakité
Deltävling 4 – Pernilla Wahlgren och Per Andersson
Andra chansen – Shirley Clamp
Finalen – Måns Zelmerlöw & Shima Niavarani

Deltävling 1 – lördag 6 februari
1. One Touch
Artist: Kadiatou
2. Pretender
Artist: Lillasyster
3. Horizon
Artist: Jessica Andersson
4. The Missing Piece
Artist: Paul Rey
5. Tänker inte alls gå hem
Artist: Arvingarna
6. Fingerprints
Artist: Nathalie Brydolf
7. Dandi dansa
Artist: Danny Saucedo

Idag kan man smyglyssna i 1 minut av varje låt i första deltävlingen. Och så kan man tippa i sin mello-app om hur det ska gå. Jag har inte gissat utan mest skrivit in hur jag vill att det ska gå. Jag vill ha tjejer till final: One Touch och Fingerprints. Till Andra chansen: Horizon och The Missing Piece. De tre som blir kvar får troligen många röster… men inte från mig. Sätt på SVT1 på lördag 20.00

Tillägg 6/2: Lena Philipsson var bäst! Speciellt när hon tog fram nål och tråd! 🙂 Och hur gick det för låtarna då? Ja, vad ska man säga. Det känns ovanligt att två låtar på svenska gick till final. Hur ska man tänka där, vad gäller? Tänk om de helt plötsligt byter till engelska om de kommer till Eurovision? Sjunger de på svenska nu så borde de inte få byta språk sedan! Jag vill ju veta vad det är jag röstar på! Till final gick alltså Dandi dansa och Tänker inte alls gå hem. Och till Andra chansen: Pretender och The missing piece.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.