Söndag / gran / första advent

sondag

gran
Advent
Idag har vi tänt det första ljuset plus änglaspelet! Vi år risgrynsgröt till frukost. Barnen har fått chokladkalendrar för det blir man väl aldrig får gammal för! 🙂 Fast det blir ju inte december förrän på tisdag.

Granen
Bland det roligaste med hela julen är att gå ut i farfars skog och välja gran! Lilleman fick uppdraget att såga! Dottern fick köra stora traktorn med granen på släp. P och jag tog en promenad hem från skogen. Granen står nu i uterummet. Dottern vill redan klä den…

Pepparkakor
När vi kom hem hade farmor fixat en pepparkaksdeg så att barnen kunde baka varsin plåt med pepparkakor. En gjorde granar och en gjorde hjärtan. Sedan fikade vi lussebullar och drack varm choklad.

Promenad
Redan på förmiddagen igår var jag ute i skogen på promenad. Min kompis följde med mig på min runda där jag bor som tar ca 1h. Så mysigt att man kan träffas utomhus med sina vänner. Det är ju bara bra att vara ute i dagsljuset och få lite motion samtidigt som man kan prata en stund!

Träning
Dottern hade dans på distans denna veckan. Halva dansklassen var i danssalen med läraren. Den andra halvan dansade hemma. Dottern såg dem på sin dataskärm när hon dansade här i köket. Vårt träningsställe är också föredömliga vad det gäller antal deltagare på passen.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.