Söndag / silversmide / lek

sondag

sondag
Silversmide
Dottern fick i present, av sin faster med familj, att få tillverka ett eget smycke. Så igår var det dags att prova på silversmide. Hon gjorde ett hänge i form av en slingrande orm. Hon är så konstnärlig och gillar att skapa saker, så detta var en väldigt fin present!

Lekpark
Under tiden som tösen jobbade med smycket lekte lilleman med sina kusiner i en fin lekpark i Karlskrona. Lite shoppping blev det också; lilleman köpte en randig t-shirt på H&M. Kusinen behövde hårband till sitt långa hår och svärmor och jag köpte isländsk lakrits i en affär som heter Vågskvalp. Barnens faster hade också lagat en stor och god lasagne åt oss!

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.