Söndag / Påfågelöga / sommarlovet

sondag

sondag
Påfågelöga
Denna vackra fjäril lät sig fotograferas i odlingslådan med oregano. Det fanns nässelfjärilar också men de var skygga. Det är härligt att ligga en stund under parasollet intill odlingslådorna och lyssna på humlesurret.

Sola
Denna sommaren har jag försökt att sola lite varje dag det gått, men inte så länge. 20 minuter mitt på dagen när solen står högre än 45 grader. För att bilda D-vitamin 🙂 Annars har jag varit i skuggan eller haft täckade kläder eller varit inomhus. Enda gången jag haft solkräm var dagen i Tylösand. Jag har känslig hy, den mår bra av tålmodigt solade.

Sommarlovet
Nu är sommarlovet slut. Barnen börjar i ettan resp. trean på gymnasiet nästa vecka. Sonen har mest slappat och hängt med kompisar. Dottern har jobbat hela lovet utom tre dagar plus hela denna sista veckan. Barnen körde till sin farmor och farfar och badade i en liten sjö med höga klippor och djupt vatten! Dottern fiskade upp en gädda också! …som farmor och farfar fick äta upp.

Träning
Jag har hållt igång träningen under sommaren. BodyPump och Sh’bam-dans är det jag kört mest utav passen. Lite gym också och skogspromenader. Nästa vecka är det hösttermin.

Helgen
Det har varit kanonfint väder med sol och ca 27 grader varmt i helgen. Vi har grillat och hållt oss hemma. …Så tyvärr inget dopp i havet denna helgen. Jag klippte en liten bit hos frissan i fredags. Dotter har också klippt sig i veckan och färgat rödbruna slingor.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.