Söndag / semester / badat

sondag

sondag
Semester
Det har varit en skön andra vecka på semestern. Har varit på träningspass. Övningskört med sonen. Sett klart Dawson’s creek alla säsongerna. Tog en promenad med en kompis och hennes hund. Kul att ses!

Helgen
Så blev det helg och P har också semester nu. Vi åkte till hans syrra i Blekinge. Alla har badat! På stora bilden är det jag och min familj som badar med barnens kusiner. Det är jag och sonen som står på stora stenen. Det var 22° i vattnet, men kändes varmare. Vädret har varit jätteskönt! Vi åt rökt lax på lördagkvällen och spelade spel. Nu är vi hemma igen, dottern jobbar ju.

sondag

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.