Söndag / egna bär / mobiltelefon S20

sondag

sondag
Jordgubbar
Hela denna skålen med jordgubbar och några smultron plockade P i vår trädgård i fredags. Jordgubbar när de är som bäst! Obesprutade. Jordgubbar med grädde i en skål i fredags. Jordgubbar på gröten igår. Jordgubbar i smoothie idag 🙂

Gurka
Gurkplantorna växer och de blommar! Likaså tomaterna. Det verkar bli en blandning av regn och sol framöver, det är bra.

Massage
Efter jobbet i fredags och inför min semester passade det perfekt att gå och få massage för ryggen och nacken. Jag har även köpt lite sommarprodukter bl a salt scrub och Aloe vera.

Semester
Jag har fyra veckor framför mig nu! Bästa känslan! Min man jobbar i två veckor till och sedan har han tre veckor. Dottern jobbar och har inte ledigt förrän jag börjar jobba… Sonen är ledig hela tiden och han har typ vänt på dygnet nu…

Mobiltelefon
Jag bytte min fyra år gamla mobiltelefon Samsung galaxy S7 mot en ny S20. Det känns både bra och dåligt. Den gamla fungerade ju utmärkt egentligen förutom att det inte uppdaterades längre. Vi lever i mobiltelefonens tidsålder…

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.