Söndag / spetskål / växter

sondag

sondag
Grönt
Jag blandar lite nu med växter. Grönt är skönt! I uterummet och i källare har jag konstgjorda växter. Jag har köpt några på Lagerhaus. Dottern har i sitt rum.

Spetskål
Jag brukar inte laga mat med spetskål men det blev riktigt gott. Kyckling och spetskål på plåt med dragonsås recept hittade jag hos House of Philia. (Men jag hettar inte upp honungen utan har den vid sidan om).

Skor
Jag köpte mig skorna från Reebok som jag har tittat på. Inte lätt att köpa skor på nätet, det undviker jag. Det blev bra med modell och storlek som tur var. Jag gillar bäst att handla på de sidorna som använder Klarna.

sondag

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.