Söndag / vitsippor / bastu

sondag

sondag
Vitsippor
På den stor bilden är marken fylld av vitsippor! Jag tog en timmes promenad i naturen. Jag hann nästan hem innan regnet (och sedan kom det hagel). P hade startat bastun och det var skönt att kunna vara där inne och stretcha och sträcka ut sig när det var runt 45 grader. Sedan blev det för varmt 🙂 Sedan vi byggde om bastun så går det att lägga sig raklång. Bästa!

Shopping
Sonen fick ett par jeans, Levi’s 501 som han passade jättebra i. Så nu har han något att varva sina mjukisbyxor med 🙂

Jobbat
Denna veckan har jag jobbat två dagar. Nästa vecka ska jag/vi gå upp till tre dagar i veckan. Resten av tiden är jag då korttidspermitterad.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.