Söndag / linoljesåpa / permittering

sondag

sondag
Linoljesåpa
Äkta linoljesåpa från Källans naturprodukter är användbar till mycket. Jag har blandat ut den med vatten i en sprayflaska som jag har i köket och städar med.

Örtte
En lite ovanligare sorts te från pH-balans med timjan, lindblom, fläderblom, m.m. Det skiftar färg i grönt och lila och doftar timjan med smakar inte så starkt.

Grillpremiär
Fläskytterfilé på grillen igår! Potatis, morot, palsternacka, rödbetor, crème fraîche sparris, lök, samt nyskördad egenodlad gräslök. Alla fyra var hemma.

Shopping
En mönstad ljusblå blus från Vero Moda till mig och en stickad kofta med fina knappar till dottern. Hon fick också ett pärlhalsband. Vi köpte även gröna fuskväxter på Lagerhaus till hennes rum och en till uterummet.

Permitterad
Från och med nästa vecka ska jag bara vara på jobbet två dagar i veckan. Det är en korttidspermittering som gäller alla på min arbetsplats. Vi vet såklart inte hur länge men hoppas på att snart vara tillbaka igen. Jag är vid gott mod och jag tänker ta vara på tiden hemma. Det är ju vår! Dottern, som pluggar hemma, och jag får samsas. Jag ser fram emot promenader och så blir det nog en hel del träning, matlagning och storstädning varvat med tv-serier.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.