Söndag / vänner / 80-talet

sondag

sondag
Träning
Jag fick en vattenflaska i present. Jag gillar att träna passen LesMills. Body Combat var en favorit. Annars gillar jag även Body Pump och Body Balance och CXworx. Det sista brukar raringen följa med mig på. Kul att träna tillsammans!

Vitaminer
Lite extra c-vitamin i form av nyponpulver denna veckan. D-vitamin och fiskleverolja är också bra. Och att sova gott på natten förstås.

80-talet
Här är en bild av mig när jag var 13 år tillsammans med min katt.

Dagböcker
Jag satt och läste i mina dagböcker i fredags.
Känner mig mest glad och tacksam över att ha växt upp där och då.

Vänner
Mina tre bästa vänner från skoltiden! Så mycket vi har upplevt tillsammans 🙂 Jag är så glad över att att ha fått träffa tre av mina allra bästa vänner! Vi var ute och åt i torsdag och det var så mysigt att ses!

Öronen
Dottern har tagit hål i öronen, ett hål i varje örsnibb gjorde hon i fredags.

Helgen
Jag var hemma och tittade på tv igår. Finalen i Melodifestivalen. Idag har vi varit hos barnens kusiner och firat en 5-åring som fick en Star Wars-utklädningsdress.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.