Söndag / snö och tö / FF

sondag

sondag
Snö
Det blev meteorologisk vår i förra veckan men sedan dess har det kommit snö. Riktigt vackert vinterväder i början av denna veckan! I fredags åkte dottern och hennes kompis pulka en kort stund. Igår och idag är det plusgrader med tö och takdropp. Det verkar bli plusgrader framöver nu.

Skottdagen
Tösen har haft två vänner som sov över från igår tills idag. De, plus några vänner till, fick vara hemma själva igår kväll. Nu sitter vännerna på tåget hem. De har haft trevligt och de har städat fint efter sig. Så nu slappar vi medan tvättmaskinen rullar. Jag såg mello hos svärisarna igår.

Karate
Sonen har haft karate-do fyra dagar i rad nu. Läger med en prisad gästinstruktör som pratar engelska. Det har varit givande dagar för honom.

mars

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.