Söndag / mellofest / chokladsnitt

sondag

nilla
Blue
Nej jag har inte färgat håret blått. Jag har faktiskt inte färgat det alls. Det var snart två år sedan jag blekte/färgade håret senast och nu är snart hela håret i min naturliga hårfärg. Det har gått oväntat bra tycker jag.

Middag
Jag hade fyra av mina tjejkompisar över på middag och melloafton igår! Jag gjorde fetaostbiffar, sötpotatis och rotfrukter i ugn med lite chèvre på, sallad och tzatziki. Till efterrätt hade vi gino. Sedan var det dags för lite tv-tittande.

Uterummet
Om man sätter igång elementet på morgonen så kan man använda uterummet som matsal. Det var precis vad vi behövde! Igår var det dessutom en stunds solsken. Härligt! Idag verkar det blåsa…

Chokladsnitt
Jag provade på att baka efter ett nytt recept idag. Chokladsnitt med lakritskola.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.