i julklapp

christmas
  Bild: Aww memes.

”Våra barn ställer varje år samma fråga till oss… Vad vill ni ha i julklapp?
-Vi vill ha er! Vi vill att ni fortsätter att komma förbi. Vi vill att ni ställer frågor, frågar om våra råd, berättar om era problem, ber om vår åsikt och ber om vår hjälp. Vi vill att ni kommer över och babblar om era problem, om livet, vad som helst. Berätta om era jobb, era vänner, era relationer. Vi vill att ni fortsätter dela era liv med oss.
Kom över och skratta med oss. Eller skratta åt oss, det bryr vi oss inte om. Att höra era skratt är som musik för oss.
Vi har spenderat större delen av vårt liv med att uppforsta er på det bästa sättet vi visste och vi skryter inte, men vi gjorde ett bra jobb. Nu ge oss tid att beundra vårt arbete, vi är ganska stolta över det.
Plundra vårt kylskåp, ta för er, vi har inget emot det. Faktum är att vi inte vill ha det på något annat sätt.
Vi vill att ni spenderar era pengar på att skapa ett bättre liv för er och de ni älskar. Vi har de saker vi behöver. Vi vill ser er lyckliga och friska. När ni frågar oss vad vi vill ha i julklapp, säger vi ingenting för ni har redan gett er gåva hela året.”

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

1 kommentar

  1. Åh Nilla, den gick rätt in i hjärtat… ❤️ Åt bägge hållen, att tänka på äldre generationer och tanken på att man själv snart är där, om tiden fortsätter rusa som den gjort hittills…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.