Söndag / Hooks herrgård / advent

sondag

hoka
Hooks
Vad mysigt att vara på spa, julbord och övernattning på Hooks herrgård! Det var jättefint på spa-avdelningen som hade många olika pooler, vamt och kallt, bastu, saltrum. På kvällen var vi, med Ps jobbarkompisar, på julbord. God mat och bra uppträde med sång och dans!

Snö
Det blev en extra fin adventshelg också tack vare det fina vädret med snö och sedan solsken! Det har inte varit särskilt många soltimmar i november, men månaden slutade bra. Dottern och jag var på en fin promenad i går kväll när det var solnedgång. Idag var det -10°

Granen
Under tiden vi var iväg så ville tösen klä granen! 🙂 Den står nu i uterummet där det är svalt och den är klädd och klar! Vi har aldrig haft den klar till första advent innan. Nytt för i år är röda sammetskulor från H&M. Eftersom julgransljusen var sönder behövde vi nya och valet föll på trådlösa. Batteridrivna ljus från Clas Ohlson blev ganska fina men fjärrkontrollen funkar inte så bra.

Advent
Denna morgonen fick vi risgrynsgröt till frukost. Jag valde apelsin på min gröt. Änglaspelet snurrade och alla satt och åt tillsammans. Julkalendern på svt var kul tyckte jag! Igår kväll lyssnade vi på julmusik och tog fram adventsbelysningen.

 
sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.