Trevlig helg! / fredagslistan / snart advent

helg

helg
  Bild: https://www.ellos.se/star-trading/ljusstake-quattro/1533082-02

Fredagslistan

VECKANS BÄSTA:
komma hem, träna, äta, se på tv, sova…

VECKANS TV-SERIE:
The Crown på Netflix.

VECKANS 9GAG:
Getting Old” By Sergi Cadenas
Legend-dairy!
Kändisar då och nu.
Fortkörning

VECKANS HÄLSO-TIPS:
”Egentligen skulle det inte behövas några kosttillskott – vi borde kunna leva på det den mat som finns. Det finns dock problem. Idag äter vi inte den mat som vi är anpassade till, våra kroppar är fortfarande stenålderskroppar. När livsmedelsindustrin genomgår en utveckling mot processad mat så får vi produkter som vi inte är anpassade till, och då får vi problem. Till detta kommer miljöförstöringen.”
”En ytterligare faktor är när livsmedelsindustrin processar maten för att den skall få bättre hållbarhet, bättre konsistens, förändrad smak, eller vad det nu kan vara.” Läs texten i sin helhet! Om kosttillskott av Bertil Wosk.
https://www.holistic.se/blogg/6043

VECKANS UTROPSTECKEN:
Jenny Koos! Så klok! Hon skriver så bra:
https://www.vulverine.se/blogg/mensvark-endometrios/

VECKANS TANKE:
Jag utvecklas hela tiden, jag är inte samma person nu som jag var innan. Jag fortsätter att ha ett öppet sinne och ett stort sinne. Jag vill inte ha förutfattade meningar och jag vill inte vara snabb med att döma, för jag gillar inte när andra gör det med mig. Alla får många chanser. Jag är generös. Affirmationer.


Dagens låt: Ulf Lundell – Stockholm i december

Publicerat den
Kategoriserat som Fredagslistan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.