Söndag / kyrkogårdar / balans

sondag

rosor
Kyrkogårdar
Idag har vi träffat mina föräldrar och bror med familj. Vi gjorde en utflykt och besökte kyrkogårdar tillsammans. Min farmor och farfar i minneslunden (min pappa på bilden där), mormor och morfars gravsten med mera. Intressant tycker jag. Jag gillar att gå runt på gamla kyrkogårdar. Inte lika kul tyckte sonen.

Promenad
I måndags träffade jag en kompis och vi gick på promenad i skogen med hennes hund. Jag fick två myggbett (årets första), men det var det värt. Kul att prata.

Shopping
Jag köpte två par skor från Tamaris. En vinröd vinterjacka från Didriksons och helsvarta träningskläder från Röhnisch. Så nu blir det inte mer shoppat på ett tag… Det är ju så mycket man är sugen på att köpa just i augusti.

Frissan
I fredags klippte jag mig. Det var ett halvår sedan, men det var inte så slitet. Det blev lite mera uppklippt nu och där med lockigare. Ingen färg, jag vill ha min naturliga. Utväxten känns faktiskt inte så jobbig längre.

Balans
Jag hann inte med båda min vanliga söndagspass. Men när jag insåg att det fanns platser kvar på det senare av dem bokade jag mig. Jag älskar att träna, jag ser träning som belöning. Särskilt Body Balance. Det ställer kroppen till rätta igen och man är redo för en ny vecka.

sondag
september

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.