Söndag / semester / god glass

sondag

sondag
Dans
På lördagen efter Finlandsresan var vi på årets logdans. Barnens syssling, som är 9 år, lärde oss att dansa till Azukita. Love it!

Kusiner
Vi har varit och hälsat på hos mina föräldrar också. Vi träffade pappas kusin och barnen träffade också sin kusin. Kul att ses!

Äppelkaka
Jag gjorde en äppelkaka med kardemumma och citronzest. Den blev jättegod! Speciellt tillsammans med min favorit; Arlas vanlijsås.

Öland
Barnen gillar att bo i husvagnen med farmor och farfar på Öland. Så de drog dit den en sväng detta året med. De sov där i tre nätter.

Tylösand
P och jag körde iväg för att bada i havet! Det var skönt i vattnet. Efteråt tog vi varsin glass på Riccardo’s i Möllegård. Jag tog glass med stora chokladbitar i.

Grillat
I fredags satt vi utomhus och åt grillat med våra vänner. Barnfria. Det var 22 grader vid halv nio-tiden så vi åt även efterrätten, gino, utomhus. Skönt, förutom getingar och björkfrön i luften. Det vi åt var kokta rödbetor med chèvre, klyftpotatis vanliga och sötpotatis, grillad fläskytterfilé, brunsås, kall chilisås, sallad med tomat, paprika, gurka, broccolimos med olivolja och salt i.

Hårpinnar
Jag beställde två stora hårnålar, hårpinnar. Så nu övar jag på att sätta upp håret i knut utan att det ramlar ner alltför mycket.

Syrén
Den stora, äldsta, syrénbusken vid entrén behövde klippas ner, rejält.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.