Söndag / matjessill / takgardiner

sondag

sondag
Matjessill
Jag gillar den från Klädesholmen. Igår hade vi matjessill och nypotatis till lunch. Grillade biffar också, för barnen äter fortfarande inte sill. Vi hade jordgubbstårta förra helgen och sill denna, så nästa helg siktar vi på både ock!

Trädgården
Det blir några få smultron på plantorna som vi planterade i våras. Jordgubbar har vi också sedan tidigare. Tomatplantorna växer. Plocksallad har vi gott om. Snart blommar pionen. Det ser jag fram emot.

Gardiner
Takgardiner i uterummet är annars vad vi pysslat med i helgen. Det blev bra, över förväntan. De fick även ett eget blogginlägg.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.