Söndag / äppelträd / trappor

sondag

apple
Äppelträd
Vi har två träd och de är gamla och just nu väldigt hårt beskurna. Inte så många blommor i år, ännu. Jag är sugen på att ha ett träd till, kanske.

Trappor
Våra två trappor i öster har fått nya brädor på sig och nya plattor runt omkring. Det blev äntligen av tack vare att en elkabel skulle dras under plattorna. Och i garaget finns nu eluttag förberett till kommande el-bil. (och nu sedan bilden togs har vi lagt på ny jord och gräsfrön runt omkring).

Bubbelpool
Jag var hos en kompis igår kväll, vi är fyra tjejkompsiar som brukar träffas. Hon och hennes familj har skaffat en uppblåsbar liten bubbelpool i trädgården, som vi provade i månskenet. Årets första dopp skulle man kunna säga, men det var 39 grader varmt 🙂

Lördagen
Det är alltid skönt när man känner att man får saker gjorda. Igår tvättade jag alla fönster utvändigt inkl uterummet. Dammsög i bilen, tvättade kläder, drog upp maskrosor, handlade mat med mera. Lika mycket kvar kan hända, men ändå en känsla av tillfredsställelse.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.