Söndag / Valborg / rabarberpaj

sondag

sol
Cykelolycka
När P var ute och cyklade i måndags fastnade någon i hans bakhjul så att han ramlade och skrapade sig i asfalten. Det var lyckligtvis lindrigt och räckte med en omplåstring av höger knä. Skrapmärken på höft och armbåge och lite axeln. Han föll på rätt sätt kan man säga och klarade handleder och huvud, kanske gamla jujustu-instinkter som satt i.

Valborg
Skönt med en ledig dag mitt i veckan. På aftonen var vi alla hemma. På dagen var jag på träning och sedan var P och jag hos hans föräldrar. Lilleman var med sin morfar och spelade boule. Dottern var med en kompis.

Tandställning
Efter att ha haft tandställning i 2½ (två-och-ett-halvt!) år! Så har dottern nu äntligen fått nya tänder. I fredags 3 maj tog de bort tandställningen. Hon har varit så tapper och så tålmodig! Jag är imponerad av henne.

Elrör
En gul slang nedgrävd som ska vara till en elkabel. Den ska vara, så småningom, till laddstationen till nya bilen. Trapporna på husets östersida får nya brädor också. Den nya högtryckstvätten har kommit till användning.

Rabarberpaj
Vi bjöd våra föräldrar på lunch och på rabarberpaj igår. Det var både sol, snö och hagel på samma dag.

Solnedgång
Dottern och jag tog en kvällspromenad och fotade solnedgången vid sjön. Men det var bara 4 grader då och sedan blev det minusgrader.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.