Söndag / solsken och snö / lugg

sondag

sondag
Snö
Det var fint med snö och solsken idag. Dottern och jag gick på promenad.

Lugg
Jag var hos frissan i fredags. Det blev lugg igen! Det var omkring två år sedan jag hade lugg senast, men jag har haft det många gånger. Det känns bra. Resten av håret blev ganska så kort, lyft från axlarna. Ingen färg eller slingor. Jag har bestämt mig för att ha min naturliga hårfärg nu fullt ut, innan det är för sent. Det är väl ca 30 år sedan sist. Det blir alltså mörkblont nu men snart gråa inslag. Dottern klippte också lugg.

Salt
Det är inte nyttigt för kroppen med raffinerat salt där alla mineraler är borta och ersatta med kemikalier typ. Det är mineraler som vi behöver. Havssalt innehåller det och även naturligt jod.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.