Söndag / tända ljus / bilens belysning

sondag

sondag
Lugnt

Jag tog fram min saltstenslykta som jag inte har haft på ett tag. Jag köpte den för länge sedan på Hälsokost. Den har ett väldigt fint sken. När jag har varit på yogakurs så var vi i ett rum fyllt av sådana i olika storlekar. Doftljuset i burk kommer från Hing organics yoga serie. Så kollade jag på Vanity Fair på tv.

Sovmorgon
Jag vaknar runt 7-8 på morgonen på helgen. Barnen ligger gärna kvar i sina sängar till efter 10 om man inte säger åt dem att stiga upp. Jag låter dem sova på helgen, de är ju tonåringar.

Halvljus
”Många förare tänker inte på att de själva måste tända halvljuset för att synas bakifrån. De bryter mot lagen utan att de vet om det. Det är en trafiksäkerhetsrisk att köra med släckta baklyktor. Det kan dessutom bli dyrt eftersom polisen kan utfärda böter för den som kör med släckt belysning. ”Läs instruktionsboken och kontrollera vilka funktioner din bil har. Det är livsviktigt att din bil syns i trafiken, både för dig själv och för dina medtrafikanter.” Läs mera här: Transportstyrelsen.

Gullranka
Just nu i badrumsfönstret har jag en gullranka som jag gillar! Annars då, inte så mycket att skriva om. Jag känner för att träna idag.

November
Känns november känns mörk och trist? Här finns tips och förslag!
My Happy Days.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.