Trevlig helg! / fredagslistan / just be you

helg

you
 Bild: via Pinterest.

Fredagslistan

VECKANS BÄSTA
Jag var på ett träningspass, bara 30 min, i torsdags. Första på tio dagar. Tar det lugnt, jag har ju varit förkyld. Skönt att komma igång igen!

VECKANS TV-SERIE:
Jag vill se Homecoming med Julia Roberts! Men hur?

VECKANS 9GAG:
Fotbollstjejer vs. fotbollskillar 🙂

VECKANS GODA GÄRNING:
Jag skulle ut från en korsning och det var mycket trafik. Jag kunde köra över halva vägen, för att det finns plats i mitten där. Jag hade ingen bakom mig. Då har en bil en liten lucka och blinkar på mig, mer än en gång, att köra ut. Jag körde så klart och vinkade ett tack. En sådan liten sak, helt gratis. En god gärning som kan göra någons dag. Jag fattade inte ens först att jag fick hjälp, det var så länge sedan det hände.

VECKANS HÄLSO-TIPS:
https://kurera.se/trimma-hjarna-och-minne-med-ratt-naring/

VECKANS TANKE:
Är jag noggrann, slarvig, snabb, långsam, lat, engagerad, entusiastisk, trött, hysterisk, lugn, klantig, försiktig, velig, bestämd, ytlig, djup, glad, tungsint, ego, hjälpsam, uppmärksam, förvirrad, social, enstöring, för mycket, lagom, oambitiös, odriven, alldaglig, tråkig, principfast och ombytlig.


Dagens låt: Imagine Dragons – Bad Liar

Publicerat den
Kategoriserat som Fredagslistan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.