Söndag / stillasittande och träning

sondag

sondag
Helgen
En lugn och skön helg. Eller i alla fall väldigt lugn. Vädret har varit soligt och regnigt. Alla har varit hemma.

Jacka
Lila ljung och pumpor i orange. Min nya jacka är mörklila med lite orange. Jag köpte även en scarf på Åhléns rea för 60 kronor istället för 200.

Träning
Just nu är min favoritpass BodyPump, Body Balance, CXworx, Functional och Yoga. Jag sitter mest stilla hela dagarna. Jag får inte heller någon vardagsträning när jag ska till och från jobbet utan måste sitta stilla då också. Så att träna ca 1 timma på kvällen är inte mycket alls. Det är skönt att ta ut sig och bli svettig! P brukar dessutom gå med mig på CX och på Functional, och tösen på CX ibland. Kul att träna tillsammans!

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.