Söndag / Bröllop / Sommarkrysset

sondag

sondag
Bröllop
Vi var på fest igår! Ps kusin gifte sig. Det åskade under vigselakten. Vi stod med paraplyer när de kom ut från kyrkan, när de anlände till festlokalen i raggarbil en stund senare sken solen. Vi fick helt ljuvligt god mat och festen var jättetrevlig! Mig hittar du på dansgolvet, inte i baren. Så jag är hyffsat pigg idag.

Förr
Tänk, när vi gifte oss delade vi ut engångskameror på borden, för att få lite roliga festbilder. Nu, 18 år senare, har de som gifter sig en tavla uppsatt med en text som visar vilken hashtag på sociala medier man ska använda 🙂

Sommarkrysset
Tösen är hos sin kompis i Stockholm. De var på Gröna Lund igår och såg bl a Benjamin Ingrosso i Sommarkrysset! Hon kom riktigt nära scenen.

Övernattning
Sonen sov över med fem kompisar i en klasskompis sommarstuga i måndags. De hade varit uppe nästan hela natten, badat med mera. Nu är det bara en vecka kvar på sommarlovet. Då väntar klass 8 för sonen och gymnasiet för dottern.

Jobbat
Nu är man igång igen. Första jobbveckan efter semester är avklarad. Nu är det bara typ 19 veckor kvar till nästa långledighet…

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.