Söndag / logdans / torr sommar

sondag
sondag
Badplatsen
Den stenen som dottern står på brukar i vanliga fall vara så gott som helt dold. Det är så lågt vattenstånd denna sommaren. Här är de och badar med sina sysslingar. Vi har varit hos farmor och farfar denna helgen.

Logdans
De har ju en fin loge och där var det byafest med knytis igår. Kul när alla samlas. Vi var ca 50 personer plus barn. Riktigt trevlig tillställning det där! Mina bästa vänner har vait på Guns’n’roses-konsert respektive Scooter på festival, men jag …jag har varit på logdans 🙂

Åska
Den 17 juli var tösen och jag på Ikea-utflykt med mormor och morfar. P och sonen var hemma. Det hade kommit en rejäl åskknall och det hade börjat att brinna i gräset vid en björk, bara en liten bit från där vi bor. Brandkåren var snabbt på plats och släckte och senare på dagen kom det regn. Men vad läskigt! Det är som sagt en jättetorr sommar vi har.

Träning
Trots värmen kommer vi iväg och tränar några pass också. Det är ju skönt att vara inne där det finns AC. Det har vi inte hemma.

Blus
En petrolgrön blus med stråveck från H&M har jag haft på mig denna veckan. Jag hade den när jag dansade också tillsamamns med shorts. Väldigt skönt.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.