Söndag / jordgubbar / skolavslutning

sondag
blommor
Stjärnöga
Lite nytt i utekrukorna. Vädret har blivit lite svalare nu och mera växlade med regnskurar. Så kanske då att de här nya blommorna inte vissnar precis på en gång. Skönt med svalare väder tycker jag.

Bada
Jag har inte badat ännu. Jag är helt enkelt inte så förtjust i att bada, speciellt inte i sjöar. Men barnen gillar det förstås. Sonen hoppade i vattnet på skolutflykten! Vi hade även grillning och tipspromenad.

Skolavslutning
Sonen har slutat i sjuan nu. Dottern har slutat i nian. Det var så fint att vara med i kyrkan när hon och alla niorna gick ut grundskolan! De rullade tårar på de flestas kinder den dagen. De har varit en jättebra klass och fått mycket beröm.

Jordgubbar
Vi har kunnat skörda våra egna jordgubbar i denna veckan. Goda att äta precis som de är! Jag kan även plocka in grönkålsblad nu från krukorna.

Nintendo
Lilleman har köpt sig en ny spelkonsol och sålt den gamla. Nu spelar han på Nintendo switch med spelet Super Mario Odyssey.

Solo
Tösen, P och jag var på bio igår. Lilleman var inte med, han sov över hos en kompis istället. Vi såg Star Wars-filmen om Han Solo. Den var ju ganska så nedskriven, så jag blev positivt överraskad. Den var ju helt okej! Men inte så bra jämfört med de andra Star Wars-filmerna.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.