Söndag / jordgubbar / värme

sondag
sondag
Jordgubbar
Denna veckan har vi haft jordgubbspremiär. Jag gillar att äta mina skivade med grekisk yoghurt och lite honung. Eller på frukostgröten.

Varmt
Vi har ju närmare 30 grader här. Så svårt att sova nu. Det känns som om jag inte sov alls natten tills idag. Det känns lite bättre nu efter att jag hade både färska jordgubbar och hallon på min havregrynsgröt idag 🙂

Lagom
Ja, jag vet, jag gillar lagom bäst! Det är för varmt nu i vårt lilla hus. Tur att vi har ett källarplan att svalka oss på. Det är extremare väder nu för tiden? Eller är det bara jag, som gillar lagom. som upplever det?

Nintendo
Lilleman önskar sig en ny spel-konsol som heter Nintendo Switch och spelet Super Mario Oddyssey. De tär väldigt lätt och få honom att hjälpa till med saker nu. Han vill sälja sitt gamla spel, jobba hos farfar m.m.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.