Söndag / jazzdans dansuppvisning / barnvakt

sondag
sondag
Dansuppvisning
Dottern har varit med på dansuppvisning. De har en show varje terminsavslutning och på våren är den extra stor. Hon har varit med på tre olika danser. Jazzdans teknik med röda linnen och till låten med Brittney Spears – Oops! I did it again. Sedan var det lyrical contemporary med ljusrosa kläder där de dansade till Blake McGrath – Missing you. Den tuffa låten som de hade svarta kläder och svart färg på benen och dansade jazzdans till är Vince Staples & Yugen Blakrok – Cops on the radar (You’re dead to me) från filmen Black Panther.

Rabarberpaj
Farmor och farfar, mormor och morfar, faster med familj var med i publiken. Småkusinerna som bara är 3 och 5 satt tysta och stilla och tittade på alla danserna. Jätteduktigt! Det höll på i nästan två timmar. Efteråt fikade vi Ps rabarberpaj med hallon. Han hade även gjort rabarberlemonad.

Barnvakt
Faster med man var ute på date och vi var barnvakter. Så i natt har fyra personer bott över i vårt lekrum. Det gick bra allting.

Kläder
Lilleman har fått lite nytt från Lindex. Vi fick rensa ut mycket från hans garderob när vi letade efter examenskläder där. Tur att man inte märker på shorts hur mycket de växer på längden.

Grillat
Vi grillade hamburgare i fredags. Åt den med ost på och sallad till. Det räckte även till lunch dagen därpå. Ibland är det smidigt att köpa salladsmix i påse. Jag gillar när det är rödbets- och morotsstrimlor i.

Regn
Det har varit varmt och torrt väder i nästan hela maj. När det regnade igår förmiddag kändes det skönt! Det har kommit regn idag också. Det ser ut att bli varmt i nästa vecka igen.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.