Söndag / Träningsresa / Kivik

sondag
sondag
Kristihimmelsfärdshelgen
Vilken härlig vecka det har varit! Först jobbat i tre dagar. Jag har joggat Vårruset med jobbarkompisarna. Det var picknick i parken-väder. Sedan har jag haft en helg i Skåne!

sondag.
sondag
Torekov
Från torsdag morgon till lördag lunch har jag varit på en träningsresa. Det har varit jättekul! Vi var 22 personer och 4 ledare. Ätit god och nyttig mat, spa:at och umgåtts och framför allt tränat. Jag var med på alla 15 passen! Det har varit bland annat Functional Moves, Tabata, Soma Move, Body Balance, Kampsport, Cirkelfys, Afrodans, Aerobic dance, löpträning, föreläsning om kost och hälsa. Vi har varit både utomhus och inomhus. Jag har träffat en massa glada personer som alla inspirerat. En aning mör i kroppen, men jag känner mig så fylld av energi nu! Det var så kul att prova på nya och nygamla pass!

sondag.
sondag
Kivik
Helgen i Skåne var inte slut ännu. P och barnen hämtade mig och så körde vi till Kiviks hotell. Där mötte vi upp Ps syrra och hennes familj och hennes svärföräldrar, och Ps föräldrar. Vi var 12 personer. På kvällen passade barnen sina småkusiner på hotellet. De fick upp mat på rummet och de såg på film. Vi sov över där mellan lördag och söndag. Jättefin trädgård runt om hotellet!

sondag.
sondag
 
Simrishamn
På lördagkvällen åkte de vuxna i sällskapet taxi till Simrishamn. Där finns Oenoforos Nordic Sea Winery där vi var på visning och vinprovning. Vi fick smaka på två vita och tre röda viner. Sedan åt vi jättemört och gott lammkött och drack ett rött Mauro zinfandel till det. Mycket trevligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.