Söndag / grillpremiär / gino

sondag
pense
Penséer
Äntligen årstid för mina favoritblommor! De små söta som är lila och gula och särskilt de vita och de ljusblå. Jag vill köpa en skål till nu.

Grilla
Det var dags att plocka fram grillen denna helgen! I fredags bjöd vi på hemburgare med sallad, coleslaw, bröd, pommes. Sedan ville alla se Bäst i test på tv, så åtta personer satt i soffan och runt omkring samlade.

Städning
Denna helgen har vi fåt en hel del gjort och samtidigt haft det lugnt. Saker som att tvätta sängkläder, putsa alla fönster, städa i uterummet, skura trädäcket med såpa. Skönt när det är klart. Fint väder har vi haft också!

Massage
Denna fredagen var massagen riktigt välbehövlig, då jag haft lite ont i nacken och axeln i veckan som varit. Skönt att kunna mota och bota det i tid.

Gino
Igår kväll gjorde jag en variant av gino till efterrätt. Jag vill ju ha jordgubbar och lime, men denna gången blev det med am. blåbär istället. (Skär bitar av banan, kiwi och jorgubbar och lägg i ugnsfasta portionsformar. Pressa limesaft på. Täck allt med vit choklad, riven eller i knappar. In i ugnen på grill, så det får lite färg. Servera med en kula vaniljglass.)

Musikal
Detta är min genre, musik som berättar och visar känslor och berör. Jag fick tårar i ögonen för varje låt när det var musikaltema i Stjärnornas stjärna. Jag gillade inte programmet i början, men denna helgen var det bra.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.