De ljusgula tulpanerna blommar först

garden

tulpaner
Här är en bild från trädgården idag. De enkla vita, eller ljusgula, tulpanerna är först ut. Det är några år sedan vi planterade dem. De tulpanlökarna som jag satte ner i september har jag inte sett av ännu. Det var sena sorter, så de kommer nog, hoppas jag!

Det var riktigt fint väder igår. Varmare dagen hittills i år med runt 22 grader. Sommarkänsla! Vi hade grillpremiär, bjöd hit våra vänner på hemburgare. Förra helgen tvättade jag fönster invändigt. Idag har jag börjat utvändigt.

Det har hänt mycket i trädgården denna veckan. Rabarber börjar komma upp, i odlingslådorna kommer det gräslök och så finns det jordgubbsplantor. Syrénbuskarna och häcken har fått lite skiftning i grönt under denna veckan. Vår robotgräsklippare Stickan har fått komma ut på grönbete!


Dagens låt: Aloe Blacc och Avicii – Wake me up

Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.