Söndag / vårtemperaturer / blender

sondag
knoppar
Våren
Det har varit solsken i helgen. Runt 15 grader idag! Det ser ut att bli solsken och plusgrader de kommade tio dygnen. Det blir meteorologisk vår vilken dag som helst nu, troligen i övermorgon. I rabatten syns små tulpanknoppar.

Stolar
Lilleman fick ju en tuff gamingstol. Nu har resten av familjen också fått nytt. Vi var på Ikea igår. Tösen har valt ut en stol som heter Skruvsta i grått till sitt rum. Min heter Volmar. Jag var sugen på varm lax på Ikea, men det fanns bara lax-wallenbergare som inte var så gott. Skulle ha tagit kall.

Sandsopning
Idag har jag sopat ut grus från tomtgränsen. Så nu får sandupptagnings-maskinen komma! Det är det bästa vårtecknet av alla tycker jag! …och sedan blir det fönsterputsning… Undrar hur länge det dröjer.

Smoothie
Vi har haft vår blender i nästan tio år tror jag. Igår gick den sönder i kuggarna under kannan. Jag har ju haft span på en ny, eftersom jag gör mycket smoothie. Idag blev jag tvungen att ha en ny. Det blev den jag önskade mig, Vitaboost från Bosch. Barnen och jag invigde den med en smoothie med smak av jordgubb! Gjord på jordgubbar, hallondryck, havredryck, avokado, lingon, moringapulver.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.