want need wear read

want
 
Want Jag vill ha ovanliga tulpaner som pussmun, franska, papegojiga, fransiga och randiga. I ovanliga färger som mörk vinröd, ljusrosa, ljus cremegul, aprikos och vita. Det är fint att blanda färger och sorter.
Need Jag behöver bekväma stolar till hela familjen. Och så vill jag gärna ha takgardiner till uterummet i sommar. Ljusgrå skulle passa bra tror jag.
Wear 2XU Hyoptik Mid-Rise Compression Tights Dam Svart/Silver.
Read Idag köpte jag Frukost hela dagen och jag gillar den! Jag har också skaffat Hälsorevolutionen, men den har jag inte hunnit med att kolla i ännu. Jag läser skönlitterära böcker med ibland men jag vill hellre låna dem än äga dem. Jag hörde om Blodlokan av Louise Boije af Gennäs på radion och den lät bra.


Dagens låt: Dua Lipa – New Rules

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.