Halvåret 2017 – 2

halvaret
Juli
Vi fyra i familjen flyger till Mallorca! Första gången i Spanien för oss. Vi bor på ett fint hotell i Alcúdia i två veckor. Så skönt! Riktigt avkopplande.

Augusti
Jag har hosta och tränar typ ingenting på hela månaden. Vi flyger till Rhodos och bor i Kolymbia en vecka! Vi är tio personer tillsammans med Ps föräldrar och syrra med familj. Sedan är det jobb igen och barnen börjar i 7:an och i 9:an.

September
Vi är på barndop för barnens syssling. Jag har bakat och lagat mat och kommit igång mer och mer med att äta typ Paleo-kost under detta halvåret.

Oktober
P och jag tränar många pass tillsammans nu, Cxworx och Functional moves. Jag byter hårprodukter från Lanza till Maria Åkerberg. Vi besöker några gymnasieskolor med dottern. Bjöd hem tre av min vänner från grundskoletiden. Tösen var hos kompis i Sthlm på höstlovet.

November
Var ute och åt god hamburgare med några jobbarkompisar. Vi bytte till annat lås på ytterdörren. Jag fick mina första progressiva glasögon. Satt upp hyllor med doftpinnar och växter i badrummet.

December
Hade julklappsbyte och restaurangbesök med tjejkompisarna. Vi köpte ett ljusträd med körsbärsblommor till trädgården detta året. Hade även granris på räcket utanför ytterdörren. Tösen tog in granen redan 10 december så den barrade en del redan på julafton. Tösen var med i skolans Luciauppträde och hon var med på en fin dansuppvisning med jazzdansen. Detta året var vi på ett jättegott julbord med jobbet! Vi var hos brorsan på Julafton och hos Ps föräldar på Juldagen. (Här finns första halvan av 2017).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.