Söndag / hylla i badrummet / progressiva glasögon

sondag
sondag
Hyllor
Jag har funderat på det länge. Denna helgen satte vi upp en liten hylla i badrummet. På Blomsterlandet köpte jag två växter, en lyktranka och en linspilea. Det blev bra med mera växter i badrummet. Jag har tre fina krukor i fönstret också. På toan nere satte vi en enkelhylla.

Doftpinnar
Det är första gången som jag provar doftpinnar. Jag har en sort som jag köpt från Hing Organics och en från Klinta. Båda är vegetabiliska och Klintas är gjord på olja från sojabönor. Oljan kan vara i ett halvår och man kan vända på pinnarna för mer doft eller sätta i fler pinnar.

Glasögon
Denna helgen har jag börjat att använda mina nya glasögon som är progressiva. Premiär! Det kommer att ta lite tid, men det känns ändå som om det kommer att gå bra. Bågarna är från Silhouette.

Kängor
Tösen fick ett par nya läderkängor i marinblått. Fin färg! De heter Landrover och vi hittade dem på Deichmann.

Havredryck
Jag vill börja göra min egen havredryck eller mandeldryck. Det verkar inte så svårt. Här finns ett recept på havremjölk. Det jag önskar mig nu är en nötmjölkspåse.

Advent
Jag har tänt ljusslingan i minigranen inomhus på bordet nu. Jag har en liknande, fast stor, i uterummet som jag också har tänt. Och så en ljusslinga med batteri finns i lyktan utomhus. Stjärnor och adventsljusstakar kommer att komma upp på fredag tror jag.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.