trädgård / tulpanlökar / morötter

garden

garden
Här kommer bara en liten minnesanteckning om trädgården. Idag har jag satt ner tulpanlökar. Jag köpte tio av varje sort. Queen of night, White parrot och Pink vision. De får stå i vår enda rabatt tillsammans med rosenginst, pion och lavendel. Det finns även några tulpaner sedan tidigare.

garden
Vi har två murade odlingslådor. Den ena innehåller jordgubbar. Den andra ser ut så här just nu; det finns sallad, oregano, rosmarin, dill, gräslök, mynta, basilika och morötter. Sammanlagt har vi skördat åtta morötter. I övrigt i trädgården har vi några få äpplen, svarta vinbärsbuskar och rabarber. Syrénbuskar m.m.
Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.