Söndag / FO&O / jobba

sondag
sondagJag höll mig i ena kanten och kikade på uppträdet.

sondagDottern stod mitt i smeten och såg jättebra.

sondag
 
FO&O
Dottern har gillat FO&O i två år nu. Denna helgen var jag med henne på konsert. Hon stod nära och hade möjlighet att fota många bra bilder på dem. Det var ett riktigt bra uppträde, det tyckte även jag!
 
Jobbveckan
Nu har jag jobbat min första vecka efter semestern. Det känns ovanligt att ha haft semester så länge. Men man kommer snabbt in i det igen. Ännu så länge känns det bra. Det blir värre sedan när det blir mörkerkörning.

Readly
Vi testar att läsa tidningar och magasin med Readly nu. Jag får se hur mycket jag hinner läsa, jag läser bloggar och kollar på tv i första hand. Men P läser ju och sedan får mamma var med också, och då känns det lite mera värt att skaffa det.

Surfplatta
Vi får se om tösen är intresserad av att läsa några tidningar på Readly också. Hon fick i alla fall en ny surfplatta i veckan. Lilleman ska även han få en ny snart om han vill. De ska även få ha Chromebook laptop via skolan snart.

Linoljesåpa
Jag har förresten köpt linoljesåpan som jag bloggade om i början av månaden. Ännu så länge har jag blandat den i en sprayflaska till att städa i köket med. Men det finns mängder av saker att ha den till! Känns bra med naturprodukter.

Hosta
Denna veckan har jag vi fortfarande hosta kvar, dottern och jag. Så ingen träning. Jag längtar efter att få komma igång igen. Jag kommer att starta upp med ett Body Balance-pass, tänkte jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.