Söndag / Rhodos / semestern

lindos
lindos
Rhodos
Här är fler bilder från Rhodos. Vi kom hem därifrån i torsdags. Det var första gången vi var där. Det var riktigt varmt och soligt varje dag! Vi har haft en jättehärlig sommar! Mera om resan finns i ett eget inlägg.

Fotografera
Det är dottern som har fotograferat den stora bilden här med utsikt över Lindos. Hela sommaren har hon fotograferat med manuella inställningar på kameran. Och bilderna från Rhodos blev riktigt fina! Hon utvecklas.

Rosengädda
Jag läste en bok på semestern, Rosengädda nästa av Emma Hamberg. Jag gillade den! Och det finns i fler i samma serie, så nu vet jag vad jag ska läsa nästa gång jag tar mig tid med en ny bok.

Skolstart
På måndag, imorgon, början barnen i sjuan respektive nian! Och jag börjar jobba igen efter en rekordlång semester. Jag jobbade ju två dagar i vecka 31, men annars hade det varit 6 veckor i sträck som jag har varit ledig.

rhodos

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.