Annandag påsk / Påsken

sondag
pask
Påsklovet
Barnen var hos sin farmor och farfar i två nätter. Lilleman sov sedan hos en kompis från torsdag till fredag. Jag har jobbat, Skärtorsdagen till 16. Så nu är det redan måndag och påskhelgen är över. Jag fick sköna sovmornar som jag önskade mig. Vädret har varit kallt och det har snöat…!

Skärtorsdagen
Det kom tre små påskgubbar med en teckning. De fick nötkrämskarameller av mig. Vi åt ute P och jag och tösen. Jag åt en god lax med vitvinssås och grönsaker och coleslaw. Det passade mig perfekt.

Långfredagen
Jag gick en långpromenad på en timme i skogen. Sedna var vi och handlade. Vi fixade kyckling med sötpotatis, zucchini, rädisor och gräslök.

Påskaftonen
Det blev nästan en ny robotgräsklippare, men sedan fick det bli ett nytt batteri till den gamla istället. Så nu får vi se hur det går…

Påskdagen
Vi hälsade på hos mina föräldar och åt god middag. Barnen lekte med sin kusin och spelade ett roligt spel som hette The game of life. På kvällen var jag på träning och P tog med lilleman på bio, Ghost in the shell.

Annandagen
Idag har vi varit hos Ps syrra och hennes familj hela dagen. Kul att ses! Den lille 2-årige kusinen blev firad lite i efterskott. Vi åt gott och var på promenad. Det har varit några få plusgrader, lite sol men även snö.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.