Söndag / Stockholm Haymarket / The Phantom of the Opera på Cirkus

sondag
sondag
Stockholm
Denna helgen har vi tillbringat i huvudstaden. P fixade en resa dit som tack för hjälpen med altanbygget. Så vi och barnen har åkt med Ps föräldrar. (Ps syrra och henns man mötte sedan upp på lördagen.) Direkt efter jobbet i fredags så åkte vi tåg till Stockholm. Vi har bott två nätter på Haymarket vid Hötorget.

Haymarket
Hotellet invigdes förra året och ligger i tidigare PUB-varuhuset. Inredningens tema är 20-tal, art deco och filmhistoria. Greta Garbo har en gång jobbat i denna anrika byggnad. Vi trivdes utmärkt och allt funkade smidigt. Frukosten var god och det fanns jättemycket att välja på.

Shopping
Såklart hann vi med att strosa runt i affärerna runt Kungsgatan och Drottninggatan. Tösen och jag var inne på Monki med allt det färgglada och speglar i trappan. Jag köpte en tröja på Salt. Hon köpte byxor på Cubus och på Adidas med mera. Lilleman fick ett på svarta gympaskor.

Mat
På fredagkvällen åt jag en jättegod grillad lax med sallad, som jag glömde att fota. Det var jättefint i alla fall! Vi var på Barbeque. När Ps syrra kom åt vi lunch på Kungshallen. Där åt jag en jättegod räksallad med avokado och ägg. Lördagkvällen var vi alla åtta tillsammans på Vapiano. Där tog jag en risotto med oxfilé och sallad. En bra helg i matväg!

 
Phantom
På lördagkvällen var vi då på The Phantom of the Opera. Det var på Cirkus på Djurgården och det var Peter Jöback som sjöng huvudrollen. Så roligt och fint att få uppleva detta! Så fin sång och dans och dekor. Det var magi! Barnen tyckte också att det var trevligt. Vi promenerade dit och åkte taxi hem.
 
sondag.
sondag.
sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.