Söndag / matberedare / systemkamera

sondag
sondag
Matberedare
Magimix 3200 XL heter vår nya matberedare. Jag tyckte att vi behövde lite rejälare grejer. Den är stark och tyst. Ännu så länge har jag provat att finriva potatis till raggmunkar samt att hacka nötter och dadlar med mera till chokladbollar. Och att hacka havregryn till chocolate chip cookies.

Systemkamera
Vi har inte haft någon systemkamera tidigare. Dottern har intresse för att fotografera, så nu var ett bra tillfälle att skaffa en. Det blev en liten och smidig Canon Eos M3 med två objektiv till. Nästa månad ska hon, och jag, på fotokurs! Det ska bli jätteroligt att gå på det tillsammans!

Handtvål
Man kanske inte kan ha den varje gång, men ibland. Jag köpte den nya handtvålen från Maria Åkerberg. Jag gillar den som heter Energy med doft av citrongräs. Maria Åkerberg har verkligen mina favoritprodukter!

Blutsaft
Fylla på med järn för att bli lite piggare och starkare. Det kan behövas nu denna tiden på året, efter alla förkylningar. Jag ger till tonårsdottern också. Sedan har jag även lite annat som D-vitaminer och omega-3. Hela februari och mars har jag dessutom kostat på mig att äta Holistic LactoVitalis Pro med mjölksyrabakterier.

Helgen
Vi har varit hemma och haft det lugnt. Det behövdes en helg att ta igen sig på, efter förkylningar och annat. Ikväll har jag träning igen, första på länge. Det ska bli skönt att komma igång. Bara det kunde låta bli att bli snö och minusgrader nu. Det behövs verkligen inte nu när det har blivit mars och sportlovet är över. Jag längtar till våren nu!

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.