Halvåret 2016 – 2

halvar
 
Juli
Första dagen i juli så bröt Lilleman armen. Det var när han var på Öland och gjorde volter på campingens studsmatta. Så resten av den månaden och halva nästa var han gipsad. Vi fick boka om vår resa. Räddningen var att Pokémon Go kom denna månaden och att promenera gick ju bra!
Tösen och jag tog med oss mormor på spa och poolbad. Vi gjorde även en resa till Helsingör med goda vänner.

Augusti
En kompis och jag tog med våra söner på opera Barberaren i Sevilla. Vi var på resturang där det serverades gino till efterrätt, sedan gjorde vi det hemma också. En dagsutflykt till Båstad där vi besökte Willab garden och hamnen. Barnen börjar i åttan och i sexan.

September
Det har blivit en rejäl äppelskörd i år med både många och stora äpplen! Vi har gjort mos och pajer och Ps föräldrar fixade must. Jag har storstädat och köpt nya kuddar till tv-soffan. Jag var på bio själv och såg Bridget Jones baby på premiären. Bygglovet blev klart och altanrenoveringen är igång.

Oktober
Jag klippte lugg igen efter att ha haft håren långt ett tag. Slät lugg och resten lockigt. Det har varit väldigt torrt väder fram tills nu. Tösen har fått en ny hissgardin i sitt rum som inte är röd. Tandställning för dottern nu! P och jag var på Rock of the 80’s tillsammans. Bowling med jobbarkompisarna på ett nytt ställe i stan. Jag träffade Maria Åkerberg och fick sminktips. Jag har använt hennes produkter länge. P har fått ont i höger armbåge.

November
Familjen åkte till London! Barnens första flygresa! Vi har köpt en ny internetradio och sedan i somras har vi Spotify. Vacker rimfrost hade vi i några dagar. Lilleman har nya glasögon med svarta plastbågar. Ibland har han linser också. Skoldisco ordnat av Lillens klass, pengar går till skolresa. Jag var ute med tjejerna på restaurang och vi hade julklappslotteri.

December
Inga adventpresenter detta året, de börjar bli stora nu. Tösen var och fick håret klippt och blonda slingor! Vi köpte en smörgåsgrill. Huset och altanen har fått nya vita hängrännor och stuprör. Tösen bakade ett minipepparkakshus. Vi var på en fin dansuppvisning där dottern dansar jazzdans. Vi har gjort iordning hennes garderober. Så blev det jul och vi var hos Ps föräldrar och sov över två nätter. Och så hos mina föräldrar i deras lgh på Juldagen. Nu är det bara några dagar kvar på 2016. Här är första halvan av året.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.