Förhöst / Höstlistan

host
 
1. Vad är det bästa med hösten?
Så länge det är finhöst så är det den klara friska luften och de vackra färgerna i naturen! Det värsta med hösten är älgar och andra djur på vägen när man kör bil och frost och ishalka.

2. Vad kommer du äta i höst?
Det kanske är så att det blir mera grytor och mera rotfrukter på hösten. Jag vill gärna äta mera åt lchf-kost hållet framöver. Lättare sagt än gjort, men lite i taget åt det hållet i alla fall.

3. Vad kommer du dricka i höst?
Jag dricker rooibos-te och ört-te. Snart blir det nog lite glögg också! Det var ett tag sedan jag brydde mig om Blossas årsglögg. I år är jag i alla fall väldigt nyfiken på den gröna flaskan glögg med smak av kråkbär.

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
En stor gråmelerad sweatshirt med svarta tighta jeans till. Svarta Nike-skor eller vita Adidas-sneakers. Stora sjalar och halsdukar.
Tösen kommer att ha en svart bomberjacka med vinröd tubhalsduk till.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag kör eller åker hemifrån vid 6.20 och kommer hem 16.45. När jobbdagen är slut går resten av tiden åt till barnen, läxläsning, matlagning, diska och städa. Träna, titta på tv och läsa bloggar 🙂 Gärna träffa vänner också!

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jag knåpade ihop en höstlista då också. Mina planer var att jobba, träna och spara pengar till en resa. Det är samma nu.

7. Vad kommer du lyssna på?
Jag lyssnar på det som jag tipsar om som Dagens låt. Just nu är några av favoriterna Ellie Goulding – Still falling for you, Nick Jonas och Tove Lo – Close,

8. Vad läser du?
Den boken jag har framför mig är Sista brevet från din älskade av Jojo Moyes.

9. Vad tittar du på?
Det jag hinner med och känner för t ex Vetenskapens Värld, Om 56:orna, Idol, I huvudet på Gunde Svan, Fråga Lund, Riktiga karlar, Doobidoo, Skavlan, Sveriges bästa.

10. Vad var bäst med sommaren?
Bästa med sommaren är semestern! Att vara ledig med familjen. Skönt att inte behöva så mycket kläder. Skönt med långa ljusa dagar!

11.Vad har du för höstplaner?
Bli lite mer social. Träffa vänner. Gå ut och äta och gå på bio oftare.
Vi har även en resa att se fram emot på höstlovet, men mer om det senare.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.