Söndag / kuddar / deodorant

sondag
kuddar
Kuddar
Ett lyft i tv-soffan! De nya kuddarna kommer från Hemtex. Kuddfodralen Bianca är i mönstrad sammet. Jag valde grå, grön och plommon.

Vädret
Det har varit varma dagar denna veckan. Nästan lite kvavt och fuktigt. Lördagen var i alla fall jättefin och tösen och jag var ute och cyklade. På kvällen tog jag på mig kjol och njöt av det fina vädret.

Deodorant
Min bästa deo kommer från c/o Gerd och är fri från aluminiumklorid, parabener och alkohol. Tösen har en från Urtekram som doftar kokos. I övrigt använder vi produkter från Maria Åkerberg. Jag har haft dem i över tio år nu!

Bomberjacka
Det blev en bomberjacka till tösen i alla fall, men den var jättesnygg! Den är svart med guldiga detaljer Denver från 77th flea. En matchande tubhalsduk från Pieces. Sedan var vi på H&M där hon fick en svart kort cirkelskuren kjol och till det en t-shirt i vinrött.

Bastu
Vi har bytt till ett nytt bastu-aggregat. Det är lite kvar att fixa innan det är helt klart inne i bastun. Lavarna, bänkarna, är flyttade också för ett tag sedan. Det är kanske också så att vi ska byta ut den gamla dusch-kabinen mot nya dörrar och även en handdukstork är på gång.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.