Söndag / Höstanemon / Äpple

sondag
sondag
Höstanemon
Så vackert med vita höstanemoner! Dessa fotade jag i parken. Det hade varit fint att ha några i trädgården. Vita och ljusrosa.
 
Skolstart
Barnen började höstterminen i skolan i måndags. Dottern i 8:an och sonen i 6:an. Tösen var nöjd med sitt schema som hade sovmorgon flera dagar. Och så hade hon fått ett överskåp! Sonen tar det ganska så lugnt ännu så länge. Han behöver styrka i framför allt handleden. Det tar ett tag men det går bra.

Matkasse
I måndags började vi med en tredagars matkasse från Ica. Så skönt när man har recepten och allt som behövs hemma. Det är bara att dra igång när man kommer hem från jobbet. Barnen har inte klagat alltför mycket på de nya rätterna.

Bio
Vi såg Hitta Doris i 3d på bio, barnen och jag. Den var rolig! Inte bättre än Hitta Nemo förstås men ändå väldigt bra.

Joggade
Jag joggade en runda på ca 4,5 km. Jag försökte locka barnen till att vara med, men de ville hellre leta efter Pokémon under tiden. Det var fint väder igår.

Äppelsorter
Jag tänkte att jag skulle kolla upp vilja sorter det är på våra äppelträd. Det har bara inte blivit av. Ja, det norra nyplanterade vet jag ju, Aroma. Det stora mellersta kanske är Cox Pomona och det lilla södra är Katja. Jag ska ta reda på det, kanske på matmässa eller marknad, och återkomma!
Idag tänkte jag göra denna goda äppelpaj.

Tankar
Det finns en anledning till att livet är som det är. Vi har alla våra olika svagheter. Var snäll mot dem du möter. För alla kämpar vi, med något du inte vet någonting om. Det som du tycker är enkelt är svårt för någon annan.
Läsvärt inne hos Underbara Clara idag.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.