Halvåret 2016 – 1

nalvaret
 
Här kommer första halvan av 2016:

Januari
Den första dagen på året är vi på bröllop. Det är Ps syrra som står brud. Vi håller till i Blekinges skärgård. Några veckor senare är vi hos dem och åker skridskor också. Tösen och jag är på en mysig fika och biokväll med kompis + hennes dotter. Vi ser En underbar jävla jul.

Februari
Tösen börjar på jazzdans. Hon fortsätter med simningen fast i träningstruppen. På sportlovet är de hos mormor och morfar och sedan hos farmor och farfar.

Mars
Påskhelgen lagar P pulled chicken och släkten är här. Vi åter glasstårta på altanen. Barnen firar påsklov på landet hos farmor och farfar. Lilleman kör sin sista simtävling. Sedan byter han också från tävling till träning.

April
Tösen har det jobbigt med pollen. Men hon får bra hjälp av sin medicin. Vi startar grillsäsongen. Jag tar tag i att jogga lite igen. Det är så skönt ute i skogen, innan myggsäsongen har börjat.

Maj
Hela familjen köper nya mobiltelefoner. Jag har nu en Samsung galaxy S7. Vårruset joggar jag med mina jobbarkompisar och detta året är vi många och vädret är fint. Jag testar det nya passet Soma-move. Tösen är med på en jättefin dansuppvisning!

Juni
Brännboll med lillemans klass och barnen badar i sjön. Jag är ute på en fredagkväll med kompisar och äter på uteservering i det fina vädret. Bakar en god rabarbertårta med jordgubbar till Svenska flaggans dag. Vi har en sommarfest med femkamp och grillbuffé med jobbet. På huset har vi ventilationsrengöring. Och rensning och grön-fri behandling på takpannorna. Barnen har fått sommarlov och de första två veckorna är de hemma själva. Och pionen har nio knoppar som börjar slå ut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.