Söndag / naturen / jordgubbar

sondag
natur
Promenad
Dottern och jag var på en promenad igår kväll. Vi fotade några bilder. Hundkex som blommar. Det är så fint ute just nu!

Proteinglass
Glassen från Lohilo är så god! Frågan är om jag ens kommer att vilja äta någon annan glass från och med nu. Läs mera om Lohilo här!

Jordgubbar
Jag köpte jordgubbar idag! Och imorgon har jag, kanske, en rabarbertårta på gång! Idag jordgubbar med glass, imorgon jordgubbar på tårta.

Badat
I fredags var sonen i och badade! Dottern doppade sig också efter lite betänketid. Vi var och fikade och spelade brännboll med lillemans klass. Brännboll är inte min starka gren, men jag lyckades få iväg bollen en bra bit med det runda slagträt! Jag blev så snopen att jag glömde bort att springa 🙂

Uteservering
I fredags, efter brännbollen och efter en dusch, var jag ute med en kompis, och hennes kompis som inte träffat innan. Vi hade trevligt! Så mysigt att sitta utomhus vid nio på kvällen. Vi tog en macka på Espresso House.

Kickbike
Lilleman gillar att åka runt och göra stunts på sin kickbike. Han fick en ny från Stadium denna helgen. Nu har han en blå sparkcykel coh en orange hjälm.

Träning
Denna veckan har det blivit två pass med BodyBalance, ett BodyPump, kondition+gym med P. Och så var vi på en promenad igår. Tösen ville med annars hade jag joggat. Det blir kanske imorgon istället.

 
sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.