Söndag / Äppelblommor / Vårruset

sondag
sondag
Äppelblom
Äppelträden blommar! Till och med vårt Aroma som vi planterade i höstas. Det är så vackert nu! Och tulpanerna. Jag gillar Black Hero och de vita som jag inte vet namnet på. Jag skulle vilja ha mer i de färgerna plus några ljusrosa.
 
Tiden
Går tiden fortare i maj eller? Jag vill stanna tiden en stund! 🙂 Våren går alldeles för fort! Det är så mycket man vill hinna med. Fast egentligen vill man ju inte stressa alls utan bara ta det lugnt just nu och njuta i naturen.

Sofia-dagen
Grattis på namnsdagen till alla som heter Sofia!

Eurovision
Inte rätt låt men rätt land? Fast jag kan inte låt bli att tycka: Det borde handla om musiken, inte politiken. Hur som helst var finalen jättefin och rolig och spännande att titta på! Högsta betyg till alla som jobbat med detta här i Sverige! Mer i föregående inlägg.

Tjejerna
Jag tittade på finalen tillsammans med mina tjejkompisar hemma hos hon som fyllt år i maj. Vi åt gott och sedan satte vi oss framför tv:n och hade trevligt! Här hemma höll dottern och hennes två tjejkompisar till, också de framför Eurovision-finalen. Det var ingen som tippade rätt vinnarlåt om jag säger så.

Vårruset
Vi var dubbelt så många från jobbet som deltog i Vårruset detta året. Och det var fint väder, så vi satt med våra två picknick-kassar i parken efteråt! Jag startade i den gruppen som var efter tidtagningsgruppen. När jag gick i mål stod klockan på 37.13. Men hur lång tid gick det mellan? Kansek minus 2-3 minuter? Jag vet inte. Hur som helst, jag fick medalj! Och det kände bra. Inte håll eller ont någonstans.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.