Söndag / inlines / majblomman

sondag
sondag
Inlines
P och barnen tog fram sina inlines igår! Så skönt när vägen är fri från sand. P åkte en mil med stavar. Barnen var på en kortade runda. Jag hade ett par Rollerblades 1997 som var kul att åka på då, men nu är jag inte så sugen.

Kringlor
Det gick ju bra att baka till slut. När man väl tar sig för att sätta igång så går ju av bara farten sedan! Det blev nästan hundra stycken kringlor. Lilleman och hans klasskompisar sålde några påsar av dem på torget. Bland en massa andra kakor och bullar. Det blev några över som jag la i frysen också.

Spel
Smartare än en femteklassare, men man får fyra svarsalternativ att välja mellan. Och ibland återkommer frågor som man redan har haft.

Bok
Jag har läst ut en skönlitterär bok på engelska idag. The fault in our stars. Rolig, galghumor, sorglig, vacker och klok och helt klart läsvärd!

Majblomman
Jag köpte majblomman denna veckan. Min tionde metallpins! Jag har en pin från varje år sedan jubileumsåret 2007.

Lugnt
Denna helgen har varit lite väl händelsefattig dock. Men det är det som behövs ibland. Jag behöver helgen att slappa på och hinna ikapp. Har man tid att lyfta upp en bok så känns det skönt. Balans.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.